TARIEVEN

 FAMILIE | vanaf € 149

Wanneer je een shoot boekt met je gezin, nemen we de tijd om een mooie serie te maken in de studio of op locatie. We maken samen een blijvende herinnering met een onvergetelijke fotoshoot.

 ZWANGER | € 149

Zwanger zijn, een hele bijzondere periode in je leven. Dromen van het nieuwe leven dat je bij je draagt, mooi om van deze bijzondere periode een prachtige zwangerschap fotoshoot te laten maken.

NEWBORN  | € 149

Een newborn fotoshoot is zo bijzonder, met een newborn fotoshoot kunnen we jullie kleine wondertje op een unieke manier vastleggen.

CAKE-SMASH  | vanaf € 135

Is jullie kindje bijna jarig en willen jullie dit op een bijzondere manier vastleggen? Een mooie herinnering voor later, maar ook mooie foto’s voor op de uitnodiging.

KINDEREN  | vanaf € 15,00 per kind

Zin in een leuk kinderfeestje? We organiseren fotoshoot feestjes voor kinderen en tieners in onze studio. Je kan je fotoshoot combineren met een lunch, high-tea of bijvoorbeeld het maken van fotolijstjes. Vraag naar de mogelijkheden.

PORTRET  | € 139,00

Een mooie foto voor social media, LinkedIn, je partner of gewoon jezelf verwennen, dit kan! We nemen de tijd om een mooie serie foto’s te maken, met diverse setjes kleding, visagie is mogelijk.

TROUWEN

Op zoek naar een fotograaf voor uw bruiloft? Neem contact met me op, een passievolle, meedenkende trouwfotograaf!

Jullie zijn uniek en deze bruiloft een bijzonder speciaal moment in jullie leven. Een dag met prachtige momenten, vol met emotie, liefde en romantiek. Een dag om nooit te vergeten en op een passende wijze moet worden vastgelegd.

Geïnteresseerd in mijn werk, of we een klik hebben en wat ik voor jullie kan betekenen, laat het me weten!

AFSCHEID

Afscheidsfotografie is vaak niet het eerste waar je aan denkt als je geconfronteerd wordt met het afscheid nemen van je dierbaren.
Het afscheid moeten nemen gaat vaak voorbij in een roes.

Foto’s gevuld met jullie dierbare, het verdriet, maar ook de liefde, de bijzondere momenten kunnen uiteindelijk ontzettend troostend zijn. En een herinnering vormen voor degene die achterblijven, want de liefde, die blijft…

Neem contact op voor de mogelijkheden!