WAT WE DOEN EN TARIEVEN

 FAMILIE | € 104 >

Wanneer je een shoot boekt met je gezin (max. 5 personen), nemen we de tijd om een mooie serie te maken in de studio, de foto’s krijg je via een link gemaild, dit zijn er meestal zo’n 50 stuks.

FAMILIE

 ZWANGER | € 114>

Zwanger zijn, een hele bijzondere periode in je leven. Dromen van het nieuwe leven dat je bij je draagt, mooi om van deze bijzondere periode een prachtige zwangerschap foto shoot te laten maken.

ZWANGER

NEWBORN  | € 129 >

Een newborn fotoshoot is een bijzondere fotoshoot, binnen een paar weken na de geboorte zijn de unieke kenmerken van een pasgeborene al aan het verdwijnen.

NEWBORN

KINDEREN  | vanaf € 13,50 per kind

Zin in een leuk fotoshoot kinderfeestje? We organiseren fotoshoot feestjes voor kinderen en tieners in onze studio. Je kan je fotoshoot combineren met een lunch, high-tea of het maken van fotolijstjes.

KINDEREN

PORTRET  | € 79,00 >

Een mooie foto voor social media, je partner of jezelf verwennen, dit kan! We nemen de tijd om een mooie serie foto’s te maken, diverse setjes kleding, visagie mogelijk.

PORTRET

TROUWEN

Op zoek naar een fotograaf voor uw bruiloft? Monique Struijs, een passievolle trouwfotograaf!

Jullie zijn uniek en de bruiloft is uniek en een speciaal moment in jullie leven. Een dag met prachtige momenten, vol met emotie, liefde en romantiek. Een dag om nooit te vergeten en op een passende wijze moet worden vastgelegd.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

TROUWEN

AFSCHEID

Afscheidsfotografie is vaak niet het eerste waar je aan denkt als je geconfronteerd wordt met het afscheid nemen van je dierbaren.
Het afscheid moeten nemen gaat vaak voorbij in een roes.

Foto’s gevuld met liefde, je dierbare, het verdriet, maar ook de bijzondere momenten kunnen ontzettend troostend zijn en een herinnering vormen voor degene die achterblijven, want de liefde, die blijft…

Neem contact op voor de mogelijkheden!

AFSCHEID